Γεια σας φίλες και φίλοι μου!

Η Pixi Beauty είναι μία εταιρία που 20 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ. Σήμα κατατεθέν της το Pixi Glow Tonic , η θρυλική πια τονωτική λοσιόν με γλυκολικό οξύ που καθαρίζει και τονώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του λάμψη και ζωντάνια. Τα αγαπημένα μου όμως προϊόντα από την Pixi προέρχονται από τη σειρά ''Rose Infused Skintreats'' η οποία στοχεύει στην ενυδάτωση και ταιριάζει απόλυτα σε κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς η οποία περιλαμβάνει 9 προϊόντα, είναι το άρωμα του τριαντάφυλλου. Πάμε να δούμε αυτά που εγώ έχω ξεχωρίσει.



Rose Cream Cleanser


Ένα από τα πιο απαλά καθαριστικά που έχω δοκιμάσει. Η υφή του είναι μαλακή, ένα μίγμα από γαλάκτωμα καθαρισμού και καθαριστικό τζελ. Στα συστατικά του περιλαμβάνονται έλαιο από τριαντάφυλλο, αλόη, χαμομήλι και έλαιο από αβοκάντο. Αν και δεν δημιουργεί αφρό παραδόξως καθαρίζει αποτελεσματικά και αφήνει το δέρμα μου απαλό, χωρίς να το στεγνώνει.

 Rose Ceramid Cream

Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα την οποία προσωπικά χρησιμοποιώ σαν κρέμα ημέρας αλλά και σαν νύχτας. Είναι πλούσια και παχύρευστη και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου χάρη στα ceramids που περιέχει. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο ενώ διατηρεί την ελαστικότητά σου. Άλλα συστατικά της κρέμας είναι το έλαιο τριαντάφυλλου και τα προβιοτικά. Αν έχετε ξηρό δέρμα και κατά διαστήματα ευαίσθητο νομίζω πως αξίζει να την δοκιμάσετε.


 Rose Caviar Essence

Το essence δεν είναι ακριβώς ένα serum, είναι όμως το προϊόν που μπορεί να φορεθεί μετά την τονωτική λοσιόν και πριν την βασική κρέμα περιποίησης κι έτσι ακριβώς το χρησιμοποιώ κι εγώ. Είναι ένα λεπτόρευστο με υφή τζελ προϊόν, σχεδόν διάφανο με ενσωματωμένα πολύ μικρά συμπυκνωμένα έλαια τριαντάφυλλου τα οποία προσδίδουν ένα υπέροχο άρωμα. (τα αρωματισμένα με τριαντάφυλλο προϊόντα πολλές φορές θυμίζουν φτηνά, ψεύτικα λουλούδια όμως όλα τα συγκεκριμένα προϊόντα της σειράς μυρίζουν φρεσκοκομμένα, δροσερά ανοιξιάτικα τριαντάφυλλα.)
Σε συνδυασμό με την Rose Ceramid cream προσφέρει έντονη ενυδάτωση, λάμψη και φωτεινότητα  στο πρόσωπο.

 Rose Flash Balm

Ένα ακόμη θρεπτικό και σούπερ ενυδατικό προϊόν. Σύμφωνα με την Pixi Beauty το Rose Flash Balm είναι ένα 3 σε 1 προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν primer, μάσκα ή ενυδατική κρέμα. Το έχω χρησιμοποιήσει και με τους 3 τρόπους αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα τα βλέπω όταν το φοράω σαν μάσκα και σαν κρέμα. Είναι ένα πραγματικό βάλσαμο για το ξηρό μου δέρμα και για τις φορές που νιώθω το πρόσωπό μου κουρασμένο, άτονο και χλωμό η χρήση του σαν μάσκα προσφέρει ενυδάτωση, ζωντάνια και αναζωογόνηση. Χάρη στο εκχύλισμα τριαντάφυλλου βοηθά επίσης στη μείωση της ερυθρότητας, κάτι που χρειάζομαι περισσότερο τώρα που ο καιρός αλλάζει και το κρύο κάνει αισθητή την παρουσία του.




Ποιο από τα προϊόντα της Pixi θα θέλατε να δοκιμάσετε; Μοιραστείτε μαζί μου τις προτιμήσεις σας στα σχόλιά σας.

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την επίσκεψη κι εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα.

Φιλιά πολλά,

Ελένη. 💋💋

Μπορείτε αν θέλετε να με ακολουθήσετε: 

2 σχόλια: