Γεια σας φίλες και φίλοι μου!

Αν και ο καιρός το τελευταίο διάστημα δεν θυμίζει φθινόπωρο, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με την προσθήκη νέων βασικών κομματιών είναι απαραίτητη. Αργά ή γρήγορα οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα είναι γεγονός, κρύο και βροχές θα ακολουθήσουν με τη σειρά τους οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.


Ένα από τα πρώτα κομμάτια που συνήθως αγοράζω αυτή την εποχή είναι ένα ελαφρύ πανωφόρι και αξίζει να βρείτε κι εσείς ένα ανάλογο καθώς είναι ένα ρούχο που θα σας συνοδέψει για αρκετό καιρό. Η συγκεκριμένη ροζ-γκρι ζακέτα είναι σε μοντέρνα γραμμή με κουκούλα, δεν έχει κουμπιά ενώ διαθέτει δυο μεγάλες μπροστινές τσέπες. Θεωρώ το χρώμα της αρκετά ευκολοσυνδύαστο, ταιριάζει με τζην, με μαύρα και γκρι, ακόμη και με λαδί ή καφέ αποχρώσεις. Όσο ο καιρός παραμένει ζεστός το συνδυάζω με λεπτότερα τοπ και πουκάμισα ενώ αργότερα, μπορεί άνετα να φορεθεί με πιο χοντρά πουλόβερ, ίσως και με μία ζώνη στη μέση.


Τα μποτάκια είναι άλλο ένα βασικό κομμάτι που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας αυτή την εποχή. Ανάλογα με τα τις προτιμήσεις μας αλλά και τις καθημερινές μας ασχολίες και συνήθειες, υπάρχει σίγουρα ένα ζευγάρι που μας καλύπτει και μπορούμε να το φοράμε από τις πρώτες κιόλας μέρες του φθινοπώρου. Για φέτος διάλεξα ένα ζευγάρι μαύρα με χαμηλό τακούνι και μια μικρή λεπτομέρεια διακόσμησης τα οποία φοριούνται εύκολα χάρη στο φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά τους.



Ένα πουλόβερ δεν είναι ποτέ αρκετό τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες γι'αυτό βρίσκοντας κάποια σε χαμηλή τιμή μπορούμε να προσθέσουμε 1-2 κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας. Επιλέγοντας ένα κλασσικό χρώμα και ένα λιτό σχέδιο θα είμαστε σίγουρες ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετούς συνδυασμούς, τόσο με παντελόνια και τζην όσο και με φούστες. Στο Celestino μπορείτε να βρείτε πλεκτά σε διάφορες υφές όπως μαλλί ή μοχέρ και φυσικά σε πάρα πολλά χρώματα. Το μπλε παραμένει αγαπημένο μου χρώμα, ανεξαρτήτως εποχής κι έτσι το πρώτο πουλοβεράκι της σεζόν είναι μπλε και στολισμένο με έναν όμορφο φιόγκο!


Ας περάσουμε και στα αξεσουάρ. Μία καινούρια τσάντα στην αλλαγή της εποχής ανανεώνει αμέσως την διάθεσή μας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάποιο ακριβό κομμάτι, χρειάζεται απλώς να διαθέτει  λειτουργικό σχέδιο με κάποιο εσωτερικό  φερμουάρ οπωσδήποτε και χρώμα φυσικά φθινοπωρινό. Η συγκεκριμένη που διάλεξα πρόσφατα έχει μεσαίο μέγεθος αλλά χωράει τα απαραίτητα μικροπράγματα που κουβαλάω καθημερινά μαζί μου, μακρύ λουράκι για να φοριέται και χιαστί και χρώμα άκρως εποχιακό, γκρι με μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες.


Με τα πρώτα κρύα εγώ προσωπικά αρχίζω να φοράω μαντήλια και αργότερα κασκόλ. Ένα φουλάρι με απαλή υφή και όχι ιδιαίτερα βαρύ μπορεί να φορεθεί άνετα με καθημερινά casual σύνολα και έτσι ένα από τα πρώτα που διάλεξα αυτή τη σεζόν είναι αυτό το μπλε με ροζ τριαντάφυλλα το οποίο συνδυάζεται τέλεια τόσο με τζην και σύνολα σε μπλε αποχρώσεις όσο και με ρόζ, γκρι αλλά και γενικότερα με πιο χειμερινά χρώματα.

Αυτά είναι λοιπόν τα 5 βασικά κομμάτια που αναλαμβάνουν να ανανεώσουν τη φθινοπωρινή μου γκαρνταρόμπα. Εσείς ποια από αυτά θα εντάξετε στο ντύσιμό σας; Μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες σας στα σχόλιά σας.

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την επίσκεψη κι εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα.

Φιλιά πολλά,

Ελένη. 💋💋

Μπορείτε αν θέλετε να με ακολουθήσετε: 

                    Bloglovin Instagram Twitter Facebook Pinterest 

Το συγκεκριμένο ποστ περιέχει affiliate links
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: