Γεια σας φίλες και φίλοι μου!

Πριν λίγες ημέρες παρέλαβα ένα καινούριο ''κουτί ομορφιάς'', το Cult Beauty Starter Kit. Το κουτί περιέχει έξι υπέροχα προϊόντα για περιποίηση προσώπου αλλά και για μακιγιάζ. Κοστίζει περίπου 34€ αλλά η αξία του περιεχομένου ξεπερνά τα 87€. Με εταιρίες όπως Pixi Beauty, Huda and Charlotte Tilbury το κουτί είναι πια εκτός στοκ. Πάντως σε περίπτωση που θέλετε να γραφτείτε στην λίστα αναμονής εδώ θα βρείτε το λινκ. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα προϊόντα. 

HUDA BEAUTY TOPAZ OBSESSION PALETTE

Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που τράβηξε την προσοχή μου και είναι σε κανονικό μέγεθος. Κοστίζει πάνω κάτω όσο όλο το περιεχόμενο το κουτιού (29€) οπότε πράγματι, ήταν μία καλή αγορά. Όσο για την παλέτα καθαυτή, αποτελείται από εννέα αποχρώσεις, πέντε κρεμώδης ματ και τέσσερα shimmers οι οποίες ποικίλλουν από χρυσό σε χάλκινο σε πλούσιο κεχριμπαρένιο, τέλεια χρώματα για να δημιουργήσω ένα ζεστό, φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Έχοντας δοκιμάσει ήδη το διάσημο Glow Tonic και το αγαπημένο Rose Tonic της Pixi Beauty ευκαιρία ήταν να δοκιμάσω και το Retinol. Μέσα στο κουτί βρίσκεις το μίνι μέγεθος- travel size- με κύριο συστατικό την ρετινόλη η οποία ανανεώνει το δέρμα, φωτίζει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και απαλύνεις τις λεπτές γραμμές.  (11.5€) 


Άλλο ένα προϊόν σε κανονικό μέγεθος. Είναι ένα προϊόν καθαρισμού χωρίς σαπούνι, οπότε είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα. Το έχω δοκιμάσει ήδη μερικές φορές από τότε που το πήρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι μου αρέσει πολύ. Καθαρίζει το πρόσωπό μου από το μακιγιάζ και τις σκόνες χωρίς όμως να αφυδατώνει το δέρμα. Το συγκεκριμένο καθαριστικό χρησιμοποιείται σε στεγνό δέρμα καθώς όταν έρχεται σε επαφή με τα χέρια μετατρέπεται σε λάδι, γι 'αυτό προτιμώ να το χρησιμοποιώ για διπλό καθαρισμό. (6.5€)

Οι ενυδατικές μάσκες ύπνου υπάρχουν πια σε κάθε εταιρία και αν και έxω ήδη δοκιμάσει μερικές από τις πιο γνωστές και πολύ καλές θα έλεγα, όπως από την εταιρία Laneige, δεν έτυχε να δοκιμάσω αυτή την διάσημη Watermelon mask. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές γενικότερα, και γι΄αυτό το λόγο έχω μεγάλη περιέργεια να την δοκιμάσω και να δω και μόνη μου τα αποτελέσματά της. (το μικρό μέγεθος, 30ml, κοστίζει περίπου 24€) 


Η πολύ γνωστή απόχρωση ''Orgasm''της Nars βρίσκεται μες το κουτί με την μορφή ενός πολύμορφου στικ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, είτε σαν ρουζ είτε σαν σκιά στα μάτια και φυσικά στα χείλη, σαν κραγιόν. Όσο για την απόχρωση, πρόκειται για ένα ζεστό ροζ-ροδακινί χρώμα με χρυσές λάμψεις που ταιριάζει αλλά και κολακεύει κάθε τόνο του δέρματος. (4gr κοστίζει περίπου 10€) 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζετε ή ακόμη και να έχετε δοκιμάσει το διάσημο κραγιόν της Charlotte Tilbury Matte Revolution στην απόχρωση Pillow Talk. Ήδη έχω στη συλλογή μου το συγκεκριμένο κραγιόν (λατρεμένο) και τι καλύτερο από την μίνι εκδοχή του, μικρή χαριτωμένη συσκευασία, τέλεια και απαραίτητη για κάθε τσάντα μακιγιάζ. Η απόχρωσή του είναι φανταστική, ένα κλασσικό nude, ούτε πολύ ροζ αλλά και ούτε πολύ μπεζ και κατά συνέπεια ταιριαστό με κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας. (1gr 11€)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Αν θέλετε να επωφεληθείτε ψωνίζοντας στην εταιρία Cult Beauty, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω λινκ  https://share.cultbeauty.co.uk/x/1T9yuF για να σας αφαιρεθούν 11.5€ όταν ψωνίσετε 58€ και πάνω για πρώτη φορά.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πως σας φάνηκε το κουτί ομορφιάς από την Cult Beauty; Ποιο απ' όλα τα προϊόντα θα θέλατε να δοκιμάσετε;  

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την επίσκεψη κι εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα.

Φιλιά πολλά,

Ελένη. 💋💋

Μπορείτε αν θέλετε να με ακολουθήσετε: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: