Γεια σας φίλες και φίλοι μου!  

Ο δεύτερος μήνα του Φθινοπώρου είναι ήδη εδώ. Εύχομαι να περάσετε όλοι και όλες όμορφα αυτό τον μήνα και αν φυσικά μπορείτε, να κάνετε κάποιο ταξίδι εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο και την αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Πριν λίγο καιρό έγινα μέλος στην εταιρία Yves Rocher και ανάμεσα στα πρώτα προϊόντα που διάλεξα είναι αυτό το σετ για τα χείλη, μολύβι και κραγιόν. Γνώριζα την εταιρία Yves Rocher αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν είχα δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα μακιγιάζ της, οπότε σκέφτηκα να ξεκινήσω με αυτά που θα χρησιμοποιήσω σίγουρα και τα οποία αν τελικά μου αρέσουν μπορώ να τα συμπεριλάβω στο επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ που χρησιμοποιώ. Φυσικά θα πρέπει να προσθέσω διάφορες αποχρώσεις και πολλά άλλα προϊόντα για να διαθέτω μία μεγαλύτερη γκάμα.


Κραγιόν Βερτίζ - Ροζ γλυκό - 25642


Τα κραγιόν Βερτίζ βγαίνουν σε δύο υφές, υφή σατινέ και υφή λάμψης. Η θήκη του είναι μαύρη και πολύ ελαφριά ενώ στη βάση του η διαφάνεια αποκαλύπτει το χρώμα της κάθε συσκευασίας. Χάρη στο έλαιο κερασιού που περιέχει, το κραγιόν είναι πολύ απαλό και λείο, σχεδόν κρεμώδες, κι έτσι όχι μόνο απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα αλλά διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα διατηρώντας σταθερή την υγρασία τους.

Το χρώμα του διαρκεί αρκετές ώρες αλλά χρειάζεται σίγουρα μια ακόμη στρώση μετά το φαγητό. Η ''Ροζ γλυκό'' απόχρωση που διάλεξα είναι πράγματι ένα γλυκό ροζ χρώμα, ελαφρώς nude και αρκετά λαμπερό.


Μηχανικό μολύβι χειλιών - Ροζ του δάσους - 06159


Τα μηχανικά μολύβια τείνουν να γίνουν τα αγαπημένα μου τελευταία καθώς είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή, δεν χρειάζονται ξύσιμο και σπάνε δυσκολότερα από τα απλά μολύβια.

Το μολύβι της Yves Rocher βγαίνει σε λιτή μαύρη συσκευασία στο κύριο μέρος του ενώ το καπάκι του είναι χρωματιστό και μαρτυρά το περιεχόμενο του κάθε μολυβιού, αφού αντιστοιχεί σε καθένα από τα πέντε διαφορετικά χρώματα της σειράς. Είναι πολύ μαλακό και απλώνεται εύκολα αλλά στεγνώνει γρήγορα κι έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει το περίγραμμα των χειλιών αλλά και σε όλη την επιφάνεια αυτών δημιουργώντας μία ομοιόμορφη και σταθερή βάση για το κραγιόν.

Όσο για την απόχρωση που επέλεξα, Ροζ του δάσους, είναι ένα κλασικό nude-pink χρώμα το οποίο άνετα συνδυάζεται με πολλές αποχρώσεις κραγιόν.

Τα καλλυντικά Yves Rocher μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο των αντιπροσώπων της και επίσης στη επίσημη ελληνική ιστοσελίδα: https://directsales.yves-rocher.gr/ 

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα Yves Rocher; Περιμένω τις εντυπώσεις σας σε κάποιο σχόλιό σας.

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την επίσκεψη κι εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα.

Φιλιά πολλά,

Ελένη. 💋💋

Μπορείτε αν θέλετε να με ακολουθήσετε: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: